verlicht uw uitdagingen

Bart en Sabine gaven Peter Plan de regie over hun tuinkantoor. “Kleine uitbreiding evolueerde tot complete make-over”

“Dagelijks kunnen genieten van een vakantiegevoel in je eigen tuin, is zalig.”

 

Ontwerp en inrichting van een tuinkantoor
De plannen om de woning te verbouwen, lagen al langer op tafel bij Nathalie Caron. Ze had ook al een idee aan wie ze de aankleding zou toevertrouwen, tot ze Peter Devos leerde kennen.
“Wow-effect bij alle bezoekers”
Nathalie Pannemans en Joeri Vanacker waagden de gok met de uitbreiding van hun stijlvolle schoenenzaak Par Deux. “Peter Plan was onze eerste optie en bleek dat vertrouwen absoluut waard te zijn.”
Ontwerp en inrichting schoenenzaak
Zalig vakantiegevoel in volledig gerenoveerd appartement aan zee! Het appartement in Knokke verkopen, of niet? Dat was het dilemma voor onze klant. De eerste stap naar de gedroomde oplossing was een telefoontje naar Peter Plan.
Verbouwing en inrichting in Knokke
Een volledige renovatie van het interieur op amper tien weken tijd? Geert en Caroline uit Waregem hadden nooit durven hopen dat het zou lukken.
“Helemaal wat we gehoopt hadden”
Verandering van spijs doet eten. Daarom gingen Henk en Veerle dit voorjaar op zoek naar een nieuw interieur voor hun appartement in Knokke.
Appartement in Knokke
De realisatie van een interieurproject staat of valt met de samenwerking met goede partners. Interieur Bogaert uit Ingelmunster, gerund door Inge Bogaert, is daar één van.
“Een plezante en constructieve samenwerking”
Toen Sara Torrekens uit Oeselgem besliste om in haar tuin een bijkantoor te laten bouwen, stond het voor haar meteen vast om de inrichting daarvan toe te vertrouwen aan Peter Plan.
“Blindelings vertrouwen in zijn capaciteiten”
Bij de realisatie van een nieuwe residentie, is het hoofdstuk ‘klantenbegeleiding’ van kapitaal essentieel belang voor elke zichzelf respecterende projectontwikkelaar.
“Klantenbegeleiding, tot in de puntjes”