verlicht uw uitdagingen

“Blindelings vertrouwen in zijn capaciteiten”

Sara Torrekens schakelde Peter Plan in voor realisatie van tuinkantoor.

Toen Sara Torrekens uit Oeselgem besliste om in haar tuin een bijkantoor te laten bouwen, stond het voor haar meteen vast om de inrichting daarvan toe te vertrouwen aan Peter Plan. “Op dat moment hadden we evenwel niet kunnen inschatten dat Peter ook op andere vlakken zijn grote meerwaarde zou bewijzen.”

Sara Torrekens werkt als advocate, gespecialiseerd in arbeidsrecht, preventiewetgeving en sociaal strafrecht . “Mijn werk is geen ‘nine to five’-job, ook thuis werk ik regelmatig verder aan bepaalde dossiers. Binnen de muren van het huis is dat niet altijd evident, daarom wou ik graag een bijkantoor bij me thuis dat daar volledig los van staat. Zo groeide het idee om in de tuin een kleinschalig kantoorgebouw te realiseren.”

 

Respect voor ‘look & feel’

Sara twijfelde geen seconde om daarvoor samen te werken met Peter Plan. “Peter en ik zijn goede vrienden, we wisten al langer dat hij een enorme feeling voor esthetiek heeft. Bovendien heeft hij ook uitstekende contacten met heel wat leveranciers van mooi meubilair en accessoires voor interieurinrichting. Voor de inrichting van het gebouw luisterde hij heel goed naar de ‘look & feel’ die wij voor ogen hadden, op basis daarvan ging hij aan de slag om de ruimte aan te kleden in de stijl die wij wensten. Bovendien zorgde hij ook op technisch vlak voor nuttige ondersteuning.”

Dat merkte Sara Torrekens vooral tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase. “Peter beseft als geen ander hoe belangrijk de ontwerpfase is. Door tijdens dat traject sterk te anticiperen op diverse technische uitdagingen, kan je vermijden dat je tijdens de uitvoering van de werken op onverwachte obstakels botst. Zo heeft hij ons bijvoorbeeld uitstekend geholpen bij de integratie van de airconditioning. Bovendien verliep de communicatie ook optimaal. We hebben vooraf grondig overlegd over het ontwerp, waarbij wij ons zeker niet als de makkelijkste klanten hebben geprofileerd. Zo is het eerste ontwerp niet overeind gebleven. Peter gaat daar op een heel constructieve manier mee om. Hij verduidelijkte ook waarom hij over bepaalde aspecten een andere mening had dan wij, waardoor we uiteindelijk ook afgeweken zijn van de materialen die wij zelf voor ogen hadden. Daardoor heeft hij echt bewezen dat zijn meerwaarde veel verder reikt dan het selecteren van de meubels en de gordijnen.”

Peter Plan beheerst volgens Sara perfect de kunst om een project eerst technisch volledig op poten te zetten en dat vervolgens stijlvol te verpakken met veel gevoel voor elegantie en finesse. “Het project is nog niet af, maar het gebouw is inmiddels al wind- en waterdicht, de oplevering zal vermoedelijk voor kort na het bouwverlof zijn. We hebben de voorbije maanden herhaaldelijk ervaren hoe fijn het is om te kunnen samenwerken met iemand die bewijst dat je blind op hem kan vertrouwen. Peter is iemand die je probleemloos de sleutels van je huis kan toevertrouwen: hij werkt uiterst correct en waakt erover dat ook alle aannemers hun werk uitvoeren met het volste respect voor jouw eigendom. Daarom lijdt het geen enkele twijfel dat we opnieuw met Peter Plan zullen samenwerken als we nog eens bouwplannen koesteren. Het beste bewijs daarvan is dat we Peter Plan al hebben aangeraden bij vrienden en familieleden die gelijkaardige ambities hebben.”

Getuigenis van Sara Torrekens