verlicht uw uitdagingen

Advies & styling

Een prachtige nieuwbouw of een geslaagde renovatie kenmerkt zich onder meer door een aantrekkelijke aankleding van de binnenruimtes. Van zodra we weten welke richting je uit wil, gaan we aan de slag en stellen we meubelen, verlichting en wanddecoratie voor die harmonieus op elkaar aansluiten. Op basis van duidelijke, transparante offertes houden we uiteraard ook het budget in het oog, zodat het interieur op esthetisch én functioneel vlak helemaal aan jouw verwachtingen voldoet en zelfs overtreft!  Want iedereen verdient een uniek en origineel interieur!

02

Coördinatie

Goede afspraken maken goede vrienden. En een duidelijk afgebakend plan is essentieel bij elk nieuwbouw- of renovatieproject. Vanuit die optiek fungeert Peter Plan als het enige aanspreekpunt naar onderaannemers toe voor bouwpromotoren, handelaars of particulieren. “In het ideale geval worden we in een zo vroeg mogelijk stadium bij een project betrokken, zodat we een tot in de puntjes afgewerkt plan kunnen voorleggen en met alle betrokken partijen op een vlotte en prettige manier samenwerken. Op die manier weet iedereen waar hij aan toe is. En kan jij, als klant, op het eind van de rit van een volledig uniek afgewerkt pand genieten.”

01

Uitvoering

De juiste keuzes, een strakke planning en alle onderaannemers op elkaar afstemmen zijn de basis voor een succesvol project. Voor de uitvoering maken we moodboards om de klant al te laten voelen hoe het eindresultaat er uit zal zien.

Droomt u ook van een nieuw inspirerend interieur maar heeft u geen zin of tijd om zelf nieuwe combinaties samen te stellen? Geef het met een gerust hart door aan Peter Plan, zonder dat dit u extra hoeft te kosten!

03