verlicht uw uitdagingen

“Wow-effect bij alle bezoekers”

De keuken uitbouwen in de richting van de tuin en aanbouw van een extra loungeruimte: het waren plannen die Nathalie Caron al langer koesterde. Voor de aankleding van beide ruimtes schakelde ze Peter Plan in. “Zijn professionele, ongedwongen, eerlijke aanpak maakt het duidelijk: Peter weet waarover hij spreekt en dat heeft zich vertaald in de heel stijlvolle aankleding van ons project.”

De plannen om de woning te verbouwen, lagen al langer op tafel bij Nathalie Caron. Ze had ook al een idee aan wie ze de aankleding zou toevertrouwen, tot ze Peter Devos (van Peter Plan) leerde kennen.

“Dat gebeurde drie jaar geleden, op een feest dat door Peter was georganiseerd. Ik raakte meteen onder de indruk van de speciale, stijlvolle concepten. Zonder veel toeters of bellen slaagt hij erin alles een chique uitstraling te geven. Hij werd deel van onze vriendenkring en kwam hier eens over de vloer toen de renovatie volop bezig was. Toen hij spontaan zijn mening gaf over hoe we de ruimtes warm zouden kunnen aankleden, raakte ik helemaal overtuigd en vertrouwde ik hem die klus graag toe.”


Nagel op de kop

Peter luisterde naar de wensen van de bouwheer, maar kreeg het vertrouwen om zelf een voorstel op maat uit te werken. “Rekening houdend met ons budget, sloeg hij met zijn ideeën de nagel op de kop. Ik was aanvankelijk bijvoorbeeld niet gewonnen voor kakigroene gordijnen, maar we lieten Peter doen en moesten hem gelijk geven: de gordijnen trekken je vanuit de keuken als het ware de tuin in. Ook voor alle andere elementen stond Peter zelf in. Hij volgde het project tot in de puntjes op en stelde zich zelfs kritischer op dan ik: toen de stofkleur van de keukenstoelen niet helemaal overeenstemde met wat afgesproken was, stuurde hij die meteen zelf terug.”

Als Nathalie nu de nieuwe ruimtes betreedt, blijft ze onder de indruk van de beleving waarvoor Peter Plan zorgde. “Het warme gevoel dat je daarbij overvalt, illustreert ook de persoonlijkheid van Peter Plan: hij is een hele fijne mens, aangenaam in de omgang, ongedwongen en doodeerlijk, maar tegelijk ook erg professioneel. Dat bleek uit de communicatie, uit de opvolging en uiteindelijk ook uit de realisatie zelf. Iedereen die onze renovatie komt bewonderen, krijgt een wow-effect bij het bekijken van het totaalplaatje. Het is dan ook de logica zelve dat we Peter Plan aanraden bij vrienden, kennissen en familie. Meer nog: bij familieleden mocht hij al enkele interieurstukken leveren en het organiseren van een familiaal event.”


Vat vol energie

Nathalie besluit met een krachtige conclusie én een tip die Peter Plan intussen al heeft gerealiseerd. “De aankleding maakt of kraakt een verbouwing. In ons geval is het absoluut dat eerste, en daar zijn we enorm tevreden mee. Peter Plan is een vat vol energie, maar hij heeft er goed aan gedaan iemand aan te werven die als zijn ‘rechterhand’ kan fungeren, zodat hij zelf zoveel mogelijk tijd kan spenderen aan de invulling van zijn projecten. Daar is hij écht sterk in!”

 

 

 

Getuigenis van Nathalie Caron