verlicht uw uitdagingen

Appartement in Knokke!

Veerle en Henk rekenden op Peter Plan voor de herinrichting van hun appartement aan de kust!

Verandering van spijs doet eten. Daarom gingen Henk en Veerle dit voorjaar op zoek naar een nieuw interieur voor hun appartement in Knokke. Via via kwamen ze bij Peter Plan terecht, die een totaalconcept voorstelde waar het koppel zich helemaal in kon vinden. “Peter stelde zaken voor waar we zelf nooit aan hadden gedacht, maar die wonderwel passen in het volledige plaatje.”

Een nieuwe tafel en dito stoelen: dat was het uitgangspunt waarmee Henk en Veerle vlak voor de eerste coronagolf op zoek gingen naar nieuw meubilair voor hun appartement. “We trokken naar een meubelzaak, maar vonden er ons ding niet. Bovendien zijn we zelf niet zo vertrouwd met interieurinrichting. Toen een gemeenschappelijke vriend ons voorstelde eens contact op te nemen met Peter Plan, maakten we een afspraak voor een verkennend gesprek.”

Tijdens die ontmoeting waren Henk en Veerle zeer aangenaam verrast. “Peter had zich ontzettend goed voorbereid op dat gesprek. Na uitgebreid te hebben afgetast welke voorkeuren wij hadden, kwam hij aandraven met een hele rist stalen en tapijten die bij onze smaak aansloten. De energie die hij uitstraalde, sprak boekdelen. Daarom hakten we ook snel de knoop door om met hem in zee te gaan voor de uitwerking van een totaalconcept.”

De renovatie van het appartement was al ongeveer anderhalf jaar aan de gang. Henk en Veerle maakten de verstandige beslissing om te wachten met de schilderwerken tot de volledige uitwerking van het interieur en de decoratie op punt stond. “Peter stelt vaak producten voor waar je zelf totaal niet aan zou denken. Zo kwam hij op de proppen met donker getinte tafels, die vlekkeloos in het appartement pasten, terwijl wij aanvankelijk iets helemaal anders in gedachten hadden. Op zijn voorstel gingen we na afspraak inspiratie opdoen in de showrooms van XVL, Limited Edition en Marie’s Corner. Daar werden we niet alleen uitstekend onthaald, maar vonden we exact wat we zochten, zodat de puzzel perfect in elkaar paste. De combinatie van deze merken zorgt voor een interieur waar we ons helemaal in thuis voelen.”

Gracieuze gordijnen

Ook voor passende decoratiestukken zoals gepersonaliseerde kussens, plaids en vazen deden Henk en Veerle een beroep op Peter Plan. “We zijn echt heel tevreden over alles, maar het absolute pronkstuk van ons interieur zijn de gordijnen. Peter Plan koos uit een uitgebreide stoffencollectie half transparante gordijnen met blauwe en groene tinten, die bijdragen tot een wonderbaarlijk zicht op zee. Tijdens deze bizarre Corona-periode mochten we uiteraard weinig of geen bezoek ontvangen, maar iedereen die over de vloer komt, is vol lof over de prachtige symbiose tussen de gordijnen en het frontale zeezicht.”

Voor Veerle en Henk is een samenwerking met Peter Plan dan ook een absolute aanrader. “Peter en Cindy vormen de perfecte tandem. Hij is een toonbeeld van luisterbereidheid, creativiteit en flexibiliteit, terwijl Cindy garant staat voor een uitstekende opvolging, planning en communicatie. Alles was top, van A tot Z.”

Getuigenis van Veerle en Henk