verlicht uw uitdagingen

“Een plezante en constructieve samenwerking”

De realisatie van een interieurproject staat of valt met de samenwerking met goede partners. Interieur Bogaert uit Ingelmunster, gerund door Inge Bogaert, is daar één van. Zij werkt al geruime tijd enthousiast samen met Peter Plan.

“Ik leerde Peter een zestal jaar geleden kennen”, graaft Inge in haar geheugen. “Hij behartigde toen een renovatieproject van kennissen van ons. Zij hadden Peter expliciet gevraagd om voor de raamdecoratie een beroep te doen op Interieur Bogaert. Het klikte van bij ons eerste gesprek en sindsdien zijn we de krachten blijven bundelen.”


Eigen atelier

In de praktijk staat Peter Plan in voor de coördinatie van het totaalproject en speelt Inge in op alles wat met raamdecoratie en interieurtextiel te maken heeft. “Peter Plan kent onze showroom stilaan op zijn duimpje: hij vindt hier goed zijn weg en weet ook waarvoor we staan. Vaak ga ik zelf alles bij de eindklant opmeten, waardoor ik een uitstekend beeld heb over hoe alles er uiteindelijk uit zal zien. Dankzij ons eigen atelier kunnen we heel flexibel inspelen op gewenste aanpassingen en kunnen we ook korte levertijden garanderen.”

Intussen zijn Inge en Peter al heel goed op elkaar ingespeeld. “Ik ken Peters smaak, weet al snel in welke richting hij wil werken. Meestal heeft hij heel duidelijk een beeld voor ogen van wat het moet worden, maar overlegt hij met mij om te bekijken hoe we alles technisch en praktisch zullen aanpakken. Het fijne aan deze samenwerking is dat de doelgroep van Peter Plan een perfecte afwerking echt apprecieert, waardoor we telkens kwalitatieve en duurzame oplossingen kunnen voorstellen.”


Bredere kennis

Ook de aanpak van Peter Plan kan Inge Bogaert oprecht waarderen. “Peter heeft dan wel zijn stijl en smaak, maar drijft die zeker niet ten koste van alles door. Integendeel: hij verstaat als geen ander de kunst om echt te luisteren naar wat de mensen willen en speelt daar gericht op in. Het spreekwoord ‘my way or the highway’, is absoluut niet aan hem besteed. Door de jaren heen is onze samenwerking nog leuker geworden: Peter kende zijn stiel al prima, maar heeft zijn kennis van interieurstoffen gaandeweg aanzienlijk verrijkt. Daardoor is hij nog beter gewapend om zijn klanten te gidsen doorheen het brede aanbod aan oplossingen voor esthetische en hoogwaardige raamdecoratie, tapijten, kussens, tafel-, bed- en badlinnen.”

Voor Inge zijn dat redenen te over om Peter Plan ook binnen haar netwerk aan te raden. “Dat is al herhaaldelijk gebeurd, ook omdat Peter dat vertrouwen nooit beschaamt. Bovendien laat hij zich goed omringen en volgen de projecten die we samen realiseren, elkaar in een mooi tempo op. Ik kijk er dan ook naar uit om in de toekomst, samen met mijn team, ons steentje bij te dragen tot nieuwe pareltjes van Peter Plan.”

Getuigenis van Inge Bogaert